Konferencja: “Produkcja pod marką własną” – 11 maja 2021r.
Home/Konferencja: “Produkcja pod marką własną” – 11 maja 2021r.
ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego” organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”. Konferencja odbędzie się w dniu 11 maja 2021r. na platformie ZOOM.
Program:
Naruszenia przepisów prawa żywnościowego w świetle doświadczeń Inspekcji Sanitarnej Maciej Kałuża, Naczelnik Wydziału ds. systemu RASFF i AAC, Główny Inspektorat Sanitarny
Wymagania prawa żywnościowego, a umowy marek własnych Rafał Szulborski, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
Istotne elementy umowy na wytwarzanie kontraktowe Sabina Kornacka-Wieteska, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
Przewaga kontraktowa w umowach na wytwarzanie kontraktowe dr Jarosław Łukawski, Partner Domański Zakrzewski Palinka sp.k.