ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego” organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”. Konferencja odbędzie się w dniu 11 maja 2021r. na platformie ZOOM.

Program:

  • Naruszenia przepisów prawa żywnościowego w świetle doświadczeń Inspekcji Sanitarnej
    Maciej Kałuża, Naczelnik Wydziału ds. systemu RASFF i AAC, Główny Inspektorat Sanitarny
  • Wymagania prawa żywnościowego, a umowy marek własnych
    Rafał Szulborski, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
  • Istotne elementy umowy na wytwarzanie kontraktowe
    Sabina Kornacka-Wieteska, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
  • Przewaga kontraktowa w umowach na wytwarzanie kontraktowe
    dr Jarosław Łukawski, Partner Domański Zakrzewski Palinka sp.k.

Program do pobrania
Formularz rejestracyjny

 Zapraszamy do udziału!

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl