ZPPM objął swoim patronatem webinarium pt. “Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne“, organizowane przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców.

Webinarium odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM.

W programie:
• Substancje pomagające w przetwarzaniu
• Nowe składniki żywności – zasady stosowania
• Izomery trans w środkach spożywczych
• Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności


Kto powinien wziąć udział w webinarium?

Webinarium jest przeznaczone dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Szczegółowy program
Formularz rejestracyjny

Liczba miejsc ograniczona!

Na pytania związane z webinarium odpowiada:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
M: +48 604 143 104

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl