Konferencja “Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”
Home/Konferencja “Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”
ZPPM został patronem konferencji pt. „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, której organizatorem jest Polska Federacja Producentów Żywności – Związek Pracodawców. Konferencja odbędzie się 15 listopada 2018r. w hotelu Marriott, w Warszawie. Dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” organizatorzy przewidzieli 25% zniżki.
W programie:
Jakość produktów spożywczych w świetle wyników kontroli przeprowadzanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Informacje o warunkach przechowywania i warunkach użycia produktów spożywczych w świetle artykułu 25 rozporządzenia UE 1169/2011.
Pozostałości pestycydów w środkach spożywczych
Niezależne zapewnienie kontroli jakości w łańcuchu żywnościowym
Urzędowa kontrola stosowania dodatków do żywności
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.