ZPPM patronem konferencji: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców
Home/ZPPM patronem konferencji: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców
Miło nam poinformować, że ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się 22 października 2024r. w godz. 10:00 – 15:00 w formule on-line na platformie ZOOM.
Organizatorami konferencji są Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”
Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
Zarządzanie procesem higieny w przemyśle spożywczym. Jak stworzyć i utrzymać bezpieczne środowisko produkcji żywności? Prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex Sp. z o.o., Grupa Impel
Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany w dniu poprzedzającym wydarzenie.
Kontakt do organizatorów: Monika Jonczak – Dyrektorka ds. Marketingu i Administracji e-mail: m.jonczak@pfpz.pl Tel. +48 22 830 7 055 Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszaw
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa