Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR oraz doświadczenia przedsiębiorców
Home/Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR oraz doświadczenia przedsiębiorców
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji pt.:Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR oraz doświadczenia przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 21 marca 2024 r.na platformie Zoom.
Patronem konferencji jest Związek Polskich Przetwórców Mleka.
Fundusz Ochrony Rolnictwa – doświadczenia i praktyka KOWR
Ostatnie zmiany w ustawie o ochronie konkurencji i konsumentów
Umowy dystrybucyjne po reformie prawa unijnego
Umowy na kontraktacje w praktyce
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów ochrony środowiska oraz działów prawnych!
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu e-mail: m.jonczak@pfpz.pl Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa