Konferencja „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”
Home/Konferencja „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”
ZPPM objął swoim patronatem konferencję on-line pt.: „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca2023 r. w godz. 10:00-14:00na platformie ZOOM. Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR, natomiast organizatorami są: Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”.
Wyzwania związane z wdrożeniem dyrektywy work-life balance Marcin Stanecki – Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej
Zmiany w zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość narkotyków dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
Nowe zasady wprowadzania i stosowania pracy zdalnej dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
Zmiany w umowach na czas określony i umowach na okres próbny Anita Gwarek – Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy
Rola lidera w zmiennej rzeczywistości Andrzej Borczyk -HR Director, Członek Zarządu. Grupa Żywiec S.A.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.
Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany w dniu poprzedzającym wydarzenie.
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa