W dniach 4-5 marca 2025r. w Hotelu Ibis we Wrocławiu, odbędzie się wyjątkowa, XVII konferencja pt. „Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym”. ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.

Już 17. raz eksperci z branży spożywczej zgromadzą się, aby omówić kluczowe wyzwania i innowacje w zakresie bezawaryjnej produkcji, analityki predykcyjnej oraz transformacji cyfrowej. Poruszone zostaną  takie tematy jak: nowe technologie, predykcja i prewencja awarii, przemysł 4.0, automatyzacja czy rozwój pracowników. W programie konferencji znajdzie się również wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które realnie funkcjonują w zakładach produkcyjnych. To idealna okazja, by poznać najnowsze trendy i zainspirować się na przyszłość w UR.

Dołącz do słuchaczy i odkryj, jak utrzymać ruch w fabryce przyszłości! Zapraszamy do udziału w konferencji!

Dla kogo?
Dla kadry inżynieryjno-technicznej rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni, zakładów mięsnych i przetwórstwa owocowo-warzywnego, firm proponujących nowoczesne urządzenia, technologie i rozwiązania systemowe, niezbędne do funkcjonowania nowoczesnych działów utrzymania ruchu.

W 2025 roku Gospodarzem Honorowym jest najbardziej zrównoważony środowiskowo, zaawansowany technologicznie i innowacyjny obiekt PepsiCo w Unii Europejskiej.

Program konferencji
Informacja o kosztach udziału
Formularz rejestracyjny

Kolejne informacje już wkrótce na stronie internetowej organizatorów.

Organizatorem XVII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się 4-5 marca 2025 r. we Wrocławiu jest firma BMP, wydawca m.in. magazynu “Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu: kierunekSPOŻYWCZY.pl.

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl