Miło nam poinformować, że ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się 22 października 2024r. w godz. 10:00 – 15:00 w formule on-line na platformie ZOOM.

Organizatorami konferencji są Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj

Program:

  • Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych
    Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
  • Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych
    Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
  • Zarządzanie procesem higieny w przemyśle spożywczym. Jak stworzyć i utrzymać bezpieczne środowisko produkcji żywności?
    Prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex Sp. z o.o., Grupa Impel
  • Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych
    Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB

Pobierz szczegółowy program konferencji

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany w dniu poprzedzającym wydarzenie.

Kontakt do organizatorów:
Monika Jonczak – Dyrektorka ds. Marketingu i Administracji
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Tel. +48 22 830 7 055
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszaw

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl