4 marca wystartowała Akademia Hochland Professional. Ten innowacyjny program skierowany jest do profesjonalistów z branży HoReCa, którzy chcą rozwijać biznes, poszerzać horyzonty, wzbogacać swoją ofertę i poznawać nowe przepisy oraz trendy rynkowe, a na co dzień pracują z produktami Hochland Professional.

Pomysł Akademii Hochland Professional narodził się po udziale marki w Targach Expo Sweet 2023 w odpowiedzi na potrzebę jak najbardziej bezpośredniego kontaktu z klientami. Zbudowanie bazy podmiotów, nawiązanie z nimi interakcji i osiągnięcie pozycji Cheese Master, a przy tym zwiększenie rentownej sprzedaży to główne cele projektu z perspektywy Hochland Professional. Natomiast restauratorom, właścicielom lokali gastronomicznych oraz ich pracownikom platforma pozwala uzyskać dostęp do ciekawych szkoleń oraz wyjątkowych ofert produktowych. Mogą oni liczyć także na wsparcie marketingowe i sprzedażowe. 

Wieloletnie doświadczenie na rynku przekonało nas, że podstawą udanych relacji biznesowych jest zaufanie. Budujemy je codziennie poprzez oferowane produktów najwyższej jakości. Dzielimy się także wiedzą ekspercką, wspieramy naszych partnerów w rozwoju ich działalności i dostarczamy kulinarnych inspiracji. Uruchomiona właśnie Akademia Hochland Professional da nam możliwość zbudowania społeczności i miejsca, w którym Profesjonalista będzie mógł stać się Mistrzem – mówi Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.

Dołącz do Akademii Hochland Professional: https://www.akademiahochland.pl/.

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl