Konferencja on-line: Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców
Home/Konferencja on-line: Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców
Uprzejmie informujemy, że ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się 16 listopada 2023r. w godzinach 10:00 – 15:00 w formule on-line na platformie ZOOM.
Organizatorami konferencją są Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”.
• Aktualizacja informacji na temat prac legislacyjnych z zakresu zanieczyszczeń żywności Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy • Wymagania mikrobiologiczne pod kątem praktycznym w produkcji żywności Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o. • Tabliczka mnożenia korzyści – od standardowej usługi do kompleksowego wsparcia branży spożywczej Zbigniew Florczuk, Climbex (Grupa Impel), Katarzyna Jerzak, Grupa Impel • Specyfikacje i znakowanie dodatków do żywności – kwestie wymagające uwagi ze strony przedsiębiorców stosujących dodatki w swoich wyrobach Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany przez organizatorów w dniu poprzedzającym wydarzenie.
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa