Uprzejmie informujemy, że ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się 16 listopada 2023r. w godzinach 10:00 – 15:00 w formule on-line na platformie ZOOM.

Organizatorami konferencją są Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”.

Informacja na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj

Program:

• Aktualizacja informacji na temat prac legislacyjnych z zakresu zanieczyszczeń żywności
Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy
• Wymagania mikrobiologiczne pod kątem praktycznym w produkcji żywności
Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
• Tabliczka mnożenia korzyści – od standardowej usługi do kompleksowego wsparcia branży spożywczej
Zbigniew Florczuk, Climbex (Grupa Impel), Katarzyna Jerzak, Grupa Impel
• Specyfikacje i znakowanie dodatków do żywności – kwestie wymagające uwagi ze strony przedsiębiorców stosujących dodatki w swoich wyrobach
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany przez organizatorów w dniu poprzedzającym wydarzenie.

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl