XII Konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym
Home/XII Konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym
Optymalizacja i efektywność w gospodarce wodno-ściekowej, uzdatnianie wody, oczyszczanie ścieków i zagospodarowanie osadów to główne zagadnienia XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się 2-3 października 2019 roku w hotelu Sheraton w Sopocie. ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.
Podczas XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, organizowanej w ramach Kongresu Gospodarki Wodno-Ściekowej, specjaliści z zakładów spożywczych spotkają się, by wspólnie podyskutować m.in na takie tematy jak:
Przygotowanie wody do produkcji,
Efektywne zarządzanie gospodarką wodno-ściekową w obliczu Prawa wodnego,
Nowoczesne metody monitoringu jakości i ilości ścieków,
Inwestycje środowiskowe zakładów z branży spożywczej,
Monitoring i poprawa jakości wody,
Ograniczenie zużycia wody, odzysk wody przemysłowej.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz – Grupa Żywiec S.A. Browar Elbląg.
Cena udziału dla przedstawicieli zakładów spożywczych 600 zł netto obejmuje:
udział w prelekcjach i wykładach
możliwość rozmów z wystawcami i poznanie najnowszych rozwiązań oferowanych przez firmy,
udział w wycieczce technicznej (liczba miejsc bardzo ograniczona),
przerwy kawowe oraz lunch podczas dwóch dni,
bankiet w Hotelu Sheraton,
dostęp do profesjonalnej prasy branżowej,
pakiet materiałów konferencyjnych,
możliwość nawiązania kontaktów oraz wymiany doświadczeń z ekspertami z branży.