ZPPM objął swoim patronatem webinarium pt. “Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne“, organizowane przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców.
Webinarium odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM.
W programie: • Substancje pomagające w przetwarzaniu • Nowe składniki żywności – zasady stosowania • Izomery trans w środkach spożywczych • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
Kto powinien wziąć udział w webinarium? Webinarium jest przeznaczone dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Na pytania związane z webinarium odpowiada: Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu e-mail: m.jonczak@pfpz.pl Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa M: +48 604 143 104
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa