VIIII Akademia Food-Lex – jakość i bezpieczeństwo żywności
Home/VIIII Akademia Food-Lex – jakość i bezpieczeństwo żywności
Związek Polskich Przetwórców Mleka objął swoim patronatem VIII edycję AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 22-23 maja 2019 r., w hotelu Hotel Manor House SPA w Chlewiskach k. Radomia. Konferencję organizuje Polska Federacja Producentów Żywności – Związek Pracodawców.
Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
dodatki
zanieczyszczenia
opakowania
zmiany przepisów
Organizatorzy gwarantują najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji.
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl Na wszelkie pytania związane z konferencją odpowiada: Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa