VII Akademia FOOD-LEX jakość i bezpieczeństwo żywności
Home/VII Akademia FOOD-LEX jakość i bezpieczeństwo żywności
Miło nam poinformować, że ZPPM kolejny raz został patronem organizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców:
„VII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności” 23-24 maja 2018 r., Hotel Afrodyta Business & Spa, Radziejowice/k. Warszawy
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
Dodatki
Zanieczyszczenia
Opakowania
Zmiany przepisów
Jak zwykle organizatorzy gwarantują najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!
Kto powinien wziąć udział w konferencji? Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.