Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym
Home/Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym
ZPPM objął swoim patronatem konferencję organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców pt.: „Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym”, która odbędzie się 27 listopada 2019r. w Warszawie, w biurowcu Oxford Tower, przy ul. Chałubińskiego 8.
Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”.
W programie:
Produkty ekologiczne – najczęstsze nieprawidłowości stwierdzane na polskim rynku, a także działania Unii Europejskiej związane ze zwalczaniem zafałszowań produktów ekologicznych
Zmiany przepisów w zakresie produkcji ekologicznej
Stosowanie aromatów w produktach ekologicznych
Wymagania jakie musi spełniać wytwórca przetworzonych wieloskładnikowych produktów ekologicznych
Masz dobry produkt! Dziel się szeroko informacją o nim!
Kto powinien wziąć udział w konferencji? Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Ze strony organizatora, na pytania związane z konferencją odpowiada Pani Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu, tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa