Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne
Home/Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne
ZPPM objął swoim patronatem konferencję szkoleniową pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności.
Konferencja odbędzie się 26 marca 2020 r. w Warszawie, w Hotelu Marriott.
Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
Izomery trans w środkach spożywczych
Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
Nowe składniki żywności – zasady stosowania
Substancje pomagające w przetwarzaniu
Ktopowinien wziąć udział w konferencji? Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.