Konferencja – utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym
Home/Konferencja – utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym
W dniach 17-18 marca 2020 roku w Wiśle odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Honorowym Gospodarzem tej edycji została Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.
ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.
Główna tematyka, która zostanie poruszona to:
nowoczesne narzędzie i systemy
diagnostyka i kontrola
podnoszenie niezawodności i wydajności
poszukiwanie oszczędności
zapobieganie i wykrywanie problemów
W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Browaru w Żywcu, gdzie będzie możliwość zobaczenia procesu produkcji piwa.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.