Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy 19-20 listopada
Home/Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy 19-20 listopada
Miło nam poinformować, że ZPPM objął swoim patronatem, organizowaną w dniach 19-20 listopada 2002r. w Mikołajkach, konferencję “Bezpieczny Produkt Spożywczy”. Podczas dwudniowego wydarzenia będzie można posłuchać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.
Uczestnictwo w konferencji daje możliwość zdobycia aktualnej wiedzy bezpośrednio od praktyków z zakładów spożywczych. Na stoiskach wystawowych oraz w trakcie prezentacji przedstawione zostaną nowoczesne rozwiązania techniczne dla przemysłu spożywczego. Wydarzenie jest doskonałą okazją do rozmowy i wymiany doświadczeń z pozostałymi uczestnikami.
Zaplanowana jest również wycieczka techniczna do ZAKŁADU PRODUKCJI MLECZARSKIEJ MLEKPOL w Mrągowie.
Konferencja odbędzie się 19-20 listopada 2020 w Mikołajki Resort Hotel & SPA w Mikołajkach.