Miło nam poinformować, że ZPPM objął swoim patronatem konferencję organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności – Związek Pracodawców:
„Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”
1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie m.in.:
- Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności
- Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
- Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
- HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Pobierz program
Formularz zgłoszeniowy
Biografie prelegentów
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
Na wszelkie pytania dot. konferencji odpowiada:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
|el.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl