Produkty spożywcze powinny być nie tylko smaczne i atrakcyjnie zapakowane. Przede wszystkim powinny być bezpieczne dla konsumentów. Odpowiada za to producent – to on deklaruje, że to, co sprzedaje, spełnia wymogi bezpieczeństwa.
Właśnie o tym będziemy rozmawiali 14-15 listopada podczas IV konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy. ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem. Organizatorem jest wydawnictwo BMP.
Dla kogo? Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.
Honorowy Gospodarz W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni OSM we Włoszczowie. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego we Włoszczowie.
W programie m.in.: • Wycieczka techniczna do OSM we Włoszczowie • Warsztaty • Panele tematyczne: – HIGIENA I CZYSTOŚĆ PRODUKCJI – KONTROLA JAKOŚCI – OPAKOWANIA I ZNAKOWANIE • Ekspozycja stoisk
Jesteś zainteresowany udziałem?
Zadzwoń lub napisz już dziś
Bożena Pietrzak-Tychy kierownik działu realizacji projektów tel. 32 415 97 74 wew. 27 kom. 600 326 187 e-mail: bozena.tychy@e-bmp.pl